"Kalıcı konutlar için çalışmalar aralıksız sürüyor";

"Kalıcı konutlar için çalışmalar aralıksız sürüyor"

İndere bölgesinde yapılan afet konutlarını inceleyen Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol, "Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli konutlarına bir an önce yerleştirmek için etaplar halinde inşa edilen kalıcı konutlarımızda çalışmalar aralıksız sürüyor" dedi....


Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, AFAD Başkanı Okay Memiş ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile birlikte Emlak Konut tarafından kent merkezindeki İndere bölgesinde yapılmakta olan afet konutlarını inceleyerek, devam eden çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.


2 BİN DÖNÜM ÜZERİNE İNŞA EDİLİYOR

Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Vali Varol, "Merkez İndere Köyü mevkiinde 2 bin dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutlarımız;  826 Blok, 16 bin 433 daireden oluşmaktadır. Her bir dairemiz 105 metre² brüt, net ise 85 metre² alandır. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli konutlarına bir an önce yerleştirmek için etaplar halinde inşa edilen kalıcı konutlarımızda çalışmalar aralıksız ve sorunsuz bir biçimde devam ediyor" diye konuştu.


PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Vali Varol,  AFAD Başkanı Memiş ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç daha sonra Emlak Konut Adıyaman Kontrollük Ofisini ziyaret etti. Heyet, merkez İndere ve Örenli bölgesinde yapılmakta olan afet konutlarının mevcut durumu ile Emlak Konut tarafından yapılan alt yapı ihaleleri ve projeleri ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı. 

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum