Veli toplantısı yaptı;

Veli toplantısı yaptı

İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin başarılarının değerlendirilmesi için Veli Toplantısı düzenleyen Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, okul-aile işbirliğinin öğrenci başarısındaki etkisini vurguladı....

Resim

VELİ TOPLANTISINDA ÖĞRENCİLERİN DURUMU ELE ALINDI

Batman Hasankeyf İmam hatip Ortaokulu'nda 8. sınıf öğrencilerinin başarı değerlendirmesi amacıyla veli toplantısı gerçekleştirildi.

Hasankeyf İmam hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen toplantıda velilerle bir araya gelen Kaymakam Mehmet Ali İmrak, öğrencilerin eğitim kalitesini yükseltmek ve potansiyellerini en üst düzeye çıkartmak için gerekli koşulların sağlanması konusunda öğretmen ve velilerle istişarelerde bulundu.

Resim

VELİLERİN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLECEK

Veli toplantısında, ebeveynler çocuklarının ders çalışma koşulları ve öğrenme süreçleri hakkındaki sorunları dile getirdi. Bu sorunlar, okul yönetimi tarafından dikkate alınarak çözüm odaklı adımların atılmasına yönelik planlamalar yapıldı.

Resim

ÖĞRENCİ BAŞARISINDA VELİLERİN ROLÜ BÜYÜK

Kaymakam İmrak, velilere hitaben yaptığı konuşmada, öğrencilerin derslerinde ve sınavlarında başarılı olmalarında velilerin büyük bir rolü olduğunu vurguladı. Okul ve aile işbirliği ile öğrencilerin ders çalışma sürelerini uzatmaya teşvik edilmesini isteyen Kaymakam İmrak, öğrencilerin daha sağlıklı bir öğrenme ortamında başarı olacağını ve geleceği için iyi bir lise kazanmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum