Oğuzhan'ın, Müge Anlı hayalini gerçekleştirdi;

Oğuzhan'ın, Müge Anlı hayalini gerçekleştirdi

Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Bilecik Valisi Şefik Aygöl, merkezde eğitim alan Oğuzhan'ın, Müge Anlı ile tanışma hayalini gerçekleştirdi. Vali Aygöl, Müge Anlı'yı telefondan arayarak, Oğuzhan ile konuşturdu....


Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezde inceleme yapan Vali Aygöl, merkezde yapılan çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

"BURADA HAYRANLARINIZ VAR"

Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan engelli bireylerle de sohbet eden Vali Aygöl, Oğuzhan'ın, Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı ile tanışmak istediğini öğrendi. Oğuzhan ile bir süre sohbet eden Vali Aygöl, daha sonra Müge Anlı'yı cep telefonundan aradı. Vali Aygöl, "Müge hanım burada hayranlarınız var ve sizinle görüşmek istiyorlar. Rehabilitasyon Merkezi'nde Oğuzhanımız var, size hayran. 'Müge hanım müsait olmayabilir' dedim. O da 'hayır program bitti' dedi. Müsaadenizle sizin sesinizi duymak istiyorlar" diye konuştu.


"KÖPEĞİNİZ NE YAPIYOR?"

Oğuzhan ve Müge Anlı daha sonra telefondan konuştu. Oğuzhan, Müge Anlı'ya "Köpeğiniz ne yapıyor, onun adı neydi" diye sordu. Anlı ise "O da çok iyi, adı Lokum" diye cevap verdi. Müge Anlı, Oğuzhan'ı programına da davet etti. Konuşmanın sonunda mutluluğu gözlerine yansıyan Oğuzhan "Oh be" deyince herkes güldü.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum