“Başarılarınız daim olsun”;

“Başarılarınız daim olsun”

Çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren ve milli takımda forma giyen sporcularla bir araya gelen Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, “Başarılarınız daim olsun” dedi....

Resim

SPORCU VE ANTRENÖRLERLE TANIŞTI

Kemer Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren ve ayrıca ilçede milli takımda forma giyen sporcuları ve antrenörleri ile tanışma ve istişare amaçlı düzenlenen program Tekirova Rixos Otel’de yapıldı.

Resim

“SİZLERE NASIL DESTEK OLABİLİRİM?”

Programda sporculara hitap eden Kaymakam Solmaz, “Burada sizlerle tanışarak sizlere çıktığınız bu yolda nasıl destek olabileceğim hususunu bizzat sizlerden dinleyerek bir plan içinde olmak istedim. Sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sizleri bu aşamalara getiren antrenörlerinizi tebrik ediyorum ve aynı zamanda sizleri spora yönlendiren ailelerinizi tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun.” dedi.

Resim

“KÜÇÜK YAŞTAN SPORLA BÜYÜMELERİNİ İSTİYORUZ”

Kaymakam Solmaz, “İlçemizdeki gençlerin küçük yaştan başlayarak spor kültürüyle büyümeleri aynı zamanda yetenekleri doğrultusunda herhangi bir spor branşında başta ilçemiz olmak üzere ülkemizi temsil edecek düzeye gelebilmeleri temel yönetim amaçlarımızdan bir tanesi” diye konuştu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum