Şehit bekçinin adı Taşlıca Tüneli’nde yaşayacak;

Şehit bekçinin adı Taşlıca Tüneli’nde yaşayacak

Gümüşhane Kürtünlü şehit bekçi Oltan Koca’nın adı Taşlıca Köyü sınırlarındaki tünele verildi. Kaymakam Okan Dağlı, şehit ailesiyle birlikte tünelin tabela değişim törenine katıldı....

Bir 13 kişi ve yol görseli olabilir

DUALAR ŞEHİTLER İÇİN

İstanbul Şişli Kuştepe Mahallesi’nde bekçi olarak görev yaparken 20 Ağustos 2022 tarihinde görevi başında şehit düşen Oltan Koca’nın adı doğum yeri olan Kürtün ilçesinde Taşlıca köyü sınırlarında Tirebolu-Kürtün karayolu üzerinde yer alan Taşlıca Tüneli’ne verildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan izinle adı değiştirilen Taşlıca Tüneli’ne Şehit Bekçi Oltan Koca’nın adının yazılı olduğu tabela bugün yapılan sade bir tören ve dua ile yerine monte edildi.

Resim

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Törene Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, Karayolları 101. Şube Şefi Burak Şara, Şehit Oltan Koca’nın ailesi ve yakınları katıldı.

Tünelde yapılan tabela değişimi sırasında Şehit Polis Oltan Koca’nın akrabaları duygusal anlar yaşadı.

Şehit bekçinin adının Taşlıca Tüneli’nde yaşayacağını belirten Kaymakam Okan Dağlı, şehit ailesiyle yakından ilgilenerek, şehitlerin isimlerini ve hatıralarını yaşatmanın önemini vurguladı. Kaymakam Dağlı, şehit bekçi ve tüm şehitler için dua ederek, “Allah onlara rahmet eylesin, aileleriyle cennetinde buluştursun” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum