Miniklerin kaymakam abi sevgisi;

Miniklerin kaymakam abi sevgisi

Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Yukarıgöklü Mahallesi’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Mahalleli ile bir araya gelen ve öğrencilerle sevgi dolu anlar yaşayan Kaymakam Erdoğan, miniklerin oyunlarına da eşlik etti....

Resim

COŞKUYLA KARŞILANDI

Kaymakam Zikrullah Erdoğan, Yukarıgöklü’de 100. Yıl İlkokulu’nda coşkuyla karşılandı. Öğrencilerin güler yüzlü karşılamasından memnuniyet duyan Kaymakam Erdoğan, öğrencilerin derslerine konuk olarak öğrencilere çeşitli sorular yöneltti.

Almış olduğu cevaplardan memnuniyet duyan Erdoğan, öğrencilere teşekkür ederek, idareci ve öğretmenlerle de toplantı gerçekleştirdi.

Resim

SEVGİ DOLU BİR ZİYARET

Kaymakam Zikrullah Erdoğan, Yukarıgöklü Anaokulu’nda minik öğrencilerin renkli etkinliklerine katılarak çocuklarla keyifli anlar paylaştı. Miniklerle oyunlar oynayıp, oyuncak hediye eden Erdoğan, geleceğin liderleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydu.

Resim

ASKERİN SOFRASINA KONUK OLDU

Kaymakam Erdoğan ayrıca, Yukarıgöklü Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret ederek, askerlerin sofrasına konuk oldu. Vatanın bekası ve ilçenin huzuru için fedakarca çalışan kolluk kuvvetlerine teşekkür eden Erdoğan, görevlerinde başarılar diledi.

Resim

SEMT PAZARINDA ESNAFLARLA SOHBET

Kaymakam Erdoğan, Yukarıgöklü semt pazarını da ziyaret etti. Erdoğan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Esnafların taleplerini dinleyen Kaymakam, vatandaşların ihtiyaçlarına kulak verdi. Erdoğan, esnaflara bol kazançlar ve bereketli günler temenni etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum