Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam, babası için dua istedi
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, sağlık sorunları yaşayan babası için dua istedi.
"Su çocuklarımıza bırakacağımız bir mirastır"
"Su Bir Haktır" başlıklı söyleşiye katılan Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, "Suyu bir mal görmenin ötesinde çocuklarımıza bırakacağımız bir mirastır, bu nedenle topyekün bilinç gerekiyor" dedi.
Vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı. Dağıtım törenine katılan Kaymakam Muammer Köken, "Yeni ürünlerle vatandaşlarımızı tanıştırmak istiyoruz" dedi.
Cumhuriyetin 100. yılında 1923 çeşit kitap dağıtıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına ithafen "1923 Çeşit Kitap" öğrencilere dağıtıldı. Kaymakam Muammer Köken, “Artık okuma zamanı” dedi.
Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim
Balıkesir Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen ve pansiyon yemekhanesinde öğrencilere eşlik eden Kaymakam Muammer Köken, “Öğrenci yurdu yemeklerimizin lezzetinde iddialıyız. Hedefimiz kaliteli ve sağlıklı beslenme ve eğitim başarısı” dedi.
Jalapeno biberinin adı ‘Kaymakam biberi’ oldu
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken’in ilçede alternatif ürün olarak projelendirdiği, tanıtım ve deneme amaçlı Buzağılık Köyü’ne ücretsiz fidesini verdiği Jalapeno biberine köylüler ‘Kaymakam biberi’ adını verdi.
“Gayret onlardan inâyet Allah'tan”
Susurluk İmam Hatip Ortaokulu’ndan 3 öğrencinin hafızlık sevincini paylaşan Kaymakam Muammer Köken, “Sırada 20 öğrencimiz var. Gayret onlardan inâyet Allah’tan” dedi.
Cumhuriyet'i müjdeledi
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçe esnaflarını tek tek ziyaret ederek, Cumhuriyetin kuruluşunu müjdeledi.
“Çiftçilerimize yeni bir ekmek kapısı olur inşallah”
Balıkesir'in Susurluk ilçesinin Kepekler Köyü’nde ilk defa denenen yemeklik soya fasulyesi hasadına katılan Kaymakam Muammer Köken, “Verim gayet güzel. Çiftçilerimize yeni bir ekmek kapısı olur inşallah” dedi.
ADEM, 3. dönemde de ailelere destek olacak
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, kadınların psikososyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olan Aile Destek Merkezi’nin 3. dönem açılışına katılarak, kursiyerlere başarılar diledi.
Üreticilere dağıtılan kovanlar meslek lisesinden
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için meslek lisesine yaptırılan kovanları vatandaşlara teslim etti.
Yetim çocuklara bayram hediyesi
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, ilçede ikamet eden ilkokul çağındaki öksüz-yetim 22 çocuğa bisiklet hediye etti.
“Bir ağaç diken, bin umut diker”
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından temin edilen 7 çeşit 7000 adet fidan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere yapılan törenle teslim edildi.
Kömür yardımı dağıtımına katıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, ihtiyaç sahipleri için yapılan kömür yardımı dağıtımına katıldı. Köken, yardımların devam edeceğini söyledi.
Yusuf Özdemir
Eski Gölcük Kaymakamı
İlhan KAYAŞ
Çamardı Kaymakam V.
Mahmut Nedim TUNÇER
Buca Kaymakamı
Abdulkadir Umut Kasman
İpekyolu Kaymakamı
Muammer KÖKEN
Susurluk Kaymakamı
Alper AÇIKGÖZ
Buharkent Kaymakam V.
Yalçın Sezgin
Antalya Vali Yardımcısı