Geleceğin şampiyonları Kayseri'de yetişiyor;

Geleceğin şampiyonları Kayseri'de yetişiyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2023 yılında başlatılan ERVA Spor Okulları Projesi'nin devam ettiğini belirterek, "Projeyle oluşturduğumuz 18 Spor Okulu ve Spor Kulübümüzde, 5 bin sporcu lisanslı öğrencilerimizle geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyoruz" dedi....


Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ERVA Spor Okulları Proje dolu dolu devam ediyor. Proje, öğrencilerin şiddet, bağımlılık, madde kullanımı ve istenmeyen hareket bozukluklarından uzak tutmak, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sosyal, sportif, kültürel konularda sağlıklı yaşam sunabilmeleri amacıyla başlatıldı.


"SPORA 'EVET' DİYORLAR"

Projeyle ilgili sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Gençlerimizin sağlıklı yarınları için onları sporla buluşturduğumuz Er-Va Spor Okulları projesiyle oluşturduğumuz 18 Spor Okulu ve Spor Kulübümüzde 5000 sporcu lisanslı öğrencilerimizle geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyoruz. Kayseri Valiliğimizin önemli projelerinden olan ve 01.08.2023 tarihinde hayata geçirdiğimiz Er-Va Spor Okullarımızda gençlerimiz her türlü zararlı alışkanlığa 'Hayır' spora 'Evet diyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum