Vali Abdullah Erin, Mardin için aday oldu;

Vali Abdullah Erin, Mardin için aday oldu

Şanlıurfa'da görev yaptığı süre boyunca halkın sevgisini kazanan ve 'Urfa'nın Vali abisi' olarak anılan Vali Abdullah Erin, memleketi Mardin’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Vali Erin’in adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan etti....


MARDİN’E VALİ BAŞKAN

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için 1 Aralık’ta Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevinden istifa eden Abdullah Erin, bugün aday olarak ilan edildi.

Adıyaman Valisi iken 2017 yılında Şanlıurfa Valisi olarak atanan ve görev yaptığı 5 yıllık süre zarfında başarılı işlere imza atan Abdullah Erin, artık Mardin için çalışacak.


URFA'NIN VALİ ABİSİ MARDİN İÇİN ÇALIŞACAK

Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa'da esnaf, vatandaş ziyaretleri ile oldukça sevilmiş, samimi sohbeti ile zamanla 'Urfa'nın Vali abisi' olarak anılır olmuştu.

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE GÖREV YAPACAK

Vali Erin, mülki idare amirliğinde edindiği geniş yönetim ve devlet tecrübesini Mardin ve Mardinlilere hizmet ederek kullanacak.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ERİN’İN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Ankara’da düzenlenen AK Parti aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17’si büyükşehir toplam 48 ilin başkan adaylarını açıkladı.

Bu kapsamda Erdoğan, mülki idare amirleri camiasından Vali Abdullah Erin’i de Mardin adayı olarak açıkladı. Erin’i tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Belediye başkanlığını kazanacağınıza inancım tam. Başarılar dilerim” dedi.

Resim

RABBİM HAYIRLA NETİCELENDİRSİN

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’ Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak ilan edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise, “Medeniyetler şehri, ana/baba yurdu Mardin’ime hizmet için çıktığımız bu yolculuğun, hayırla neticelenmesini Rabbimden niyaz ederim” temennisinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum