“Üreten gençlerin her adımlarında yanlarında olacağız”;

“Üreten gençlerin her adımlarında yanlarında olacağız”

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, dün akşam Hacıcelal Mahallesi’nde ikamet eden Yıldırım ailesinin evlerine misafir oldu....

GENÇ OLMANIN OLMAZSA OLMAZI ÜRETMEK

Ziyarette aile ile bir süre sohbet eden Vali H. Engin Sarıibrahim, ziyaret sonrasında duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Vali Sarıibrahim, “Bu akşam “Üretmek, genç olmanın olmazsa olmaz parçasıdır.” diyerek üreten ve işinde başarılı olan Fatih kardeşimizin evine misafir olduk. Projelerini geliştirerek yatırım yapmayı, daha fazla istihdam oluşturmayı ve ülkesine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor” dedi.

UMUDUMUZU GÜÇLENDİRDİ

Vali Sarıibrahim, “Çalışkanlığı, gayreti ve fikirleri bizim inancımızı tazeledi, umudumuzu güçlendirdi. Biz üreten gençlerimize güveniyoruz ve her adımlarında yanlarında olacağız. Milletimizi Türkiye Yüzyılı'na üreten Fatih’ler taşıyacak ve onların bu adımları ile yarınlara ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Vali Sarıibrahim, “Misafirperverlikleri için Fatih kardeşimize, eşine ve onu yetiştiren çok kıymetli anne-babasına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum