"Şimdi dinlenme ve kitap okuma zamanı";

"Şimdi dinlenme ve kitap okuma zamanı"

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, ara tatile giren öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini veren Vali Usta, "Bingöl'de 384 okulda iki haftalık tatile giren 60 bin 77 öğrencimizi kutluyorum. Şimdi dinlenme ve bolca kitap okuma zamanı" dedi....


Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kazım Karabekir İlk/Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Usta, öğrencilere karnelerini verdi.


"ZİNDE VE DİNLENMİŞ BEKLİYORUZ"

Vali Usta, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın karne heyecanını birlikte yaşamak için İl Milli Eğitim Müdürümüz, şube müdürlerimiz,  öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte Kazım Karabekir İlk/Ortaokulu'nda bir araya gelerek  öğrencilerimize karnelerini ve hediyelerini verdik. Bugün karne sevinci yaşayan Bingöl genelinde 384 okulda  iki haftalık tatile giren 60 bin 77 öğrencimizi kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Şimdi dinlenme ve bolca kitap okuma zamanı. Hepinize iyi tatiller, sizleri  tatil dönüşü zinde ve dinlenmiş şekilde bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum