11 Ekim'de verdiği doğalgaz sözünü yerine getirdi;

11 Ekim'de verdiği doğalgaz sözünü yerine getirdi

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 11 Ekim'de ziyaret ettiği Kayıboyu Mahallesi için söz verdiği doğalgaz yatırımını hayata geçirdi. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından mahalleli doğalgaza kavuştu. Evlerine doğalgaz bağlanan vatandaşları ziyaret eden Vali Aygöl, ocağı denedi ve hayırlı olsun dileklerini iletti....


Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 11 Ekim 2023 tarihindeki merkez ilçenin uzak mahallelerinden biri olan Kayıboyu Mahallesi'ni ziyaretinde vatandaşlara doğalgaz müjdesi vermişti. Kentte doğalgaz dağıtımı ile ilgilenen firmayla yapılan görüşmeler sonucu 6 Ekim 2023 tarihinde mahalleye ilk doğalgaz hattı çekilmeye başlandı. 2  ay süren yoğun çalışmalar sonucu Kayıboyu Mahallesi'nde evlere doğalgaz hizmeti verilmeye başlandı. 


"YATIRIMLAR DEVAM EDECEK"

Vali Şefik Aygöl, eşi Nazlı Aygöl ile birlikte Kayıboyu Mahallesi'ndeki evlerine  doğalgaz bağlanan Gül ve Hikmet Satak çiftinin konuğu oldular. Vali Aygöl, doğalgaz bağlanan ocağı denedi ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette Vali Aygöl, "Vilayetimizdeki doğalgaz yatırımlarına devam edilecektir" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum