Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs;

Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi....

Resim

YENİ OTOBÜSLER KENT ULAŞIMINI RAHATLATACAK

Düzenlenen törende konuşan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır'da her alanda hizmetleri hem Büyükşehir Belediyesi hem de Diyarbakır Valiliği olarak gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti.

Ulaşımda konforu ve kaliteyi artırdıklarını kaydeden Su, "Engelli kardeşlerimizi de düşünüyoruz. Otobüslerimiz aynı zamanda engelli erişimine uygun otobüsler. Tüm otobüslerimizde dijital dönüşümleri de gerçekleştirdik. Her otobüsümüzde sesli anons sistemi var. Banka kartlarıyla otobüse binebilme imkanımız var. Akıllı duraklarımız var" diye konuştu.

Resim

230 KIRSAL MAHALLEYE HİZMET SUNMAYA BAŞLADIK

Vali Su şöyle devam etti: "Otobüslerimizi Türkiye Kart uygulamasının da kullanılabileceği hale getirdik. Ayrıca bir yıl içinde 26 hat, 230 kırsal mahalleye de hizmet sunmaya başladık. Yeni otobüslerimizle birlikte Diyarbakır’ın toplu ulaşım hizmetleri daha da güçleniyor. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Su ve beraberindekiler otobüsleri inceleyerek teknik personelden bilgi aldı.

Resim

Programa AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, AK Parti MKYK Üyesi Ali Karakaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, daire başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum