Kadın kooperatifleri tek çatı altında toplanacak;

Kadın kooperatifleri tek çatı altında toplanacak

Bilecik’teki kadın kooperatifleri valiliğin öncülüğünde tek çatı altında toplanacak. Kadın kooperatifleri ile bir araya gelen Vali Şefik Aygöl, “Kadınlarımız güç birliği yapacak, gücüne güç katacak” dedi....

Resim

ÜRÜNLERİMİZİ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNE TAŞIYACAĞIZ

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik'te hizmet veren kadın kooperatiflerinin temsilcileriyle tarihi valilik binasındaki Edebali Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Vali Aygöl, "Şehrimizdeki kadın kooperatiflerimizi tek çatı altında toplayacağız. Aslında şehrimiz, tahmin edilenden daha çok kadın kooperatifine sahip. Bu noktada doğru bir yatırımla ürünlerimizi tanınan markalar haline getirmeyi hedeflemeliyiz. Yapılan çalışma ile birlikten kuvvet doğacak ve Bilecik'e özgü ürünlerimizi öncelikle Türkiye'nin 7 bölgesine ardından da sınırlarımızın ötesine taşıyacağız" dedi.

Resim

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Kadın kooperatiflerinin ürünlerini inceleyen ve bazılarının tadına bakan Vali Aygöl, “İnanmadığımız bir konuya bugüne kadar girmedik. İnandığımız konularda da Allah’a çok şükür hepsinde başarıya ulaştık. Bunu da birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum