“Siz iyiyseniz, mutluysanız biz de mutluyuz”;

“Siz iyiyseniz, mutluysanız biz de mutluyuz”

Burdur Valisi Türker Öksüz, Suludere Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Köy halkının sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, “Bizler size hizmet etmekle görevli insanlarız, siz iyiyseniz, mutluysanız, huzurluysanız biz de huzurlu ve mutluyuz" dedi....

Resim

KÖY HALKININ SORUNLARINI NOT ALDI

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla iç içe olmaya özen gösteren, talep ve istekleri, görüş ve önerileri yerinde dinlemeye devam eden Vali Öksüz, bu kapsamda Suludere Köyü’nü ziyaret etti.

Vali Öksüz, köy halkıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, “Amacımız sizlerle hasbihal ederek, bir ihtiyacınız varsa, talebiniz varsa çözümler üretmektir” dedi.

Resim

Vali Öksüz, “Bizler size hizmet etmekle görevli insanlarız, siz iyiyseniz, mutluysanız, huzurluysanız biz de huzurlu ve mutluyuz" diyerek Suludereli vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Resim

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE AÇIK

Vali Öksüz, köy halkını dinledikten sonra Suludere Köyünde şehit ailesi ziyaretinde bulundu.

Şehit Ümit Alyanak’ın annesi Vesile Alyanak ve babası Mustafa Alyanak’ı evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, şehit ailesiyle bir süre hasbihal ederek, talep ve isteklerini dinledi, hayır duasını aldı.

Şehitlerin aziz hatırasının asla unutulmayacağını ifade eden Öksüz, “Bizlere düşen onların bize emanet ettiği siz değerli ailelerinin yanlarında olmaktır” diyerek, her daim kapılarının gönüllerinin kendilerine açık olduğunu söyledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum