“Bize her yer …”;

“Bize her yer …”

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, hafta sonunda şehrin tarihi ve tabii değerlerini ziyaret etti. Taşın sana dönüştüğü Sofular Vadisi’ni de gezen Vali Kumbuzoğlu, Trabzonspor logosunun kazındığı taşların önünde fotoğraf çektirerek, “Bize her yer …” dedi....

Resim

AÇIK HAVA MÜZESİ GİBİ

Gülpınar Kayı Gölü, Bekar Sultan Türbesi, Saratlı Aziz Mercurius Yeraltı Şehri ve Alayhan’ı ziyaret gerçekleştiren Vali Kumbuzoğlu, tarihi ve doğal güzelliklerin turizme kazandırılmaları için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Kumbuzoğlu, “Aksaray adeta bir açık hava müzesi. Her yanı turistik değerlerle bezenmiş. Bunları tarih ve doğa severlerin hizmetine sunacağız” dedi.

Resim

GÖRENLER HAYRAN KALIYOR

Kalp şeklindeki görünümüyle görenleri hayran bırakan Narlıgöl’ü de ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, “Böylesi tabiat harikaları dünyada çok nadir görülür. Yapacağımız proje ve hizmetlerle buraları daha iyi tanıtacak ve turizme kazandıracağız” ifadelerini kullandı.


“BİZE HER YER …”

Taşın sana dönüştüğü Sofular Vadisi’ni de gezen Vali Kumbuzoğlu, Trabzonspor logosunun kazındığı taşların önünde fotoğraf çektirdi. Kendisi de Trabzonlu olan Vali Kumbuzoğlu, “Tarihin adeta “ben buradayım” diye kulaklarınıza fısıldadığı, binlerce yıllık bir mekan Sofular Vadisi… Görünce çok şaşırdığımız, gizli bir ayrıntı daha var burada. Bilenler anladı bile. Bize her yer ………. ☺️” ifadesini paylaştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum