Boğazlıyan’a Ali Serttaş, Akdağmadeni’ne Furkan Nezir atandı;

Boğazlıyan’a Ali Serttaş, Akdağmadeni’ne Furkan Nezir atandı

Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığına 111. dönem kaymakamlarından Ali Serttaş, Akdağmadeni Kaymakamlığına Furkan Nezir görevlendirildi....

Resim

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 09.02.2024 tarihli onayı ile Boğazlıyan Kaymakamlığına Ali Serttaş, Akdağmadeni Kaymakamlığına ise Furkan Nezir görevlendirildi. Yeni kaymakamlar görevlerine bugün başladı.

VALİYE ZİYARET

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, görevlerine başlayan Furkan Nezir ve Ali Serttaş’ı makamında kabul etti. Vali Özkan, Nezir ve Serttaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.


MEHMET KEMAL BEY’İN İZİNDE

Boğazlıyan Kaymakamlığına görevlendirilen Ali Serttaş, kaymakamlık binası önünde ilçe yöneticileri tarafından karşılandı. Serttaş, karşılama sonrasında kısa bir toplantı yaparak kurum müdürleriyle tanıştı ve ilçe hakkında ilk bilgileri aldı. 


Serttaş, “Fertler ölür, Türk milleti yaşar’ diyen Yozgat Mutasarrıfı ve Boğazlıyan Kaymakamı Milli Şehit Mehmet Kemal Bey’in izinde Yozgat ilimizin güzel ilçesi Boğazlıyan’da görevimize başladık. Rabbim utandırmasın inşallah” dedi.


HER GÖNLE HİTAP EDECEĞİZ

Furkan Nezir de kurum müdürleri ile yaptığı ilk toplantıda, “Görevimize hayırlısı ile bugün itibarı ile başladık. Yapacağımız görev süresince, kanunlar çerçevesinde, Kurum, Kuruluş ve vatandaşlarımızla birlikte istişare içerisinde Akdağmadeni için çalışıp, her gönle hitap edeceğiz” dedi.

Kaymakam Nezir, “Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde karşılıklı iş birliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, İlçemizi daha güzel hale getirmek yönündeki çalışmaların önceliğimiz olacağını belirtmek isterim” ifadelerini kullandı. Kendisinden önce görev yapan meslektaşlarına ve bugüne kadar ilçeye hizmet eden herkese teşekkür eden Kaymakam Nezir, “Desteğini benden esirgemeyeceğine inandığım hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diler, mesai arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum