Şehit kızına doğum günü sürprizi;

Şehit kızına doğum günü sürprizi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti....

Resim

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Vali Kızılkaya, 1997 yılında Eruh/Dikboğaz Köyü'nde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan Yaşar Erşek ile 2012 yılında Pervari/Köprüçay Köyü Hasan Tepe mevkiinde helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesini ve yakınlarını evlerinde ziyaret etti.

Şehit yakınlarıyla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, şehit çocuklarına çeşitli hediyeler takdim etti. Şehit Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in, şehadetinden 3 ay sonra dünyaya gelen kızı İrem için sürpriz doğum günü pastası kesildi.

Resim

İREM'İN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

İrem’le yakından ilgilenen Vali Kızılkaya, devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Aziz şehitler ve kahraman gazileri rahmetle, saygıyla yâd eden Vali Kızılkaya, "Aziz şehitlerimiz, bağımsızlığımızın ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleridir. Şehitlerimizin yakınları bizler için kutsal birer emanettirler. Devletimiz, her zaman sizlerin maddi, manevi yanındadır. Vatan uğruna toprağa düşen tüm şühedamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Vali Kızılkaya, “Aziz şehitlerimizin ruhu şâd, makamları âli olsun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum