Validen yanlış habere tepki;

Validen yanlış habere tepki

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, tarla yoluyla ilgili, “Kanal Boyu çamur deryasına döndü” şeklinde yapılan habere tepki gösterdi. Haber yaparken kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulaya Vali Aygöl, “Burası vatandaşlarımızın ulaşım sağladığı bir yol değil” dedi....


KANAL BOYU ÇAMUR DERYASINA DÖNDÜ !

Vali Şefik Aygöl, Bilecik’le ilgili haberlerin yer aldığı www.bilecikhaber.com.tr internet sitesinde yer alan ‘Kanal Boyu çamur deryasına döndü! Bilecik Merkez’e bağlı Selöz Köyü’nde Kanal Boyu olarak bilinen mevkiinin yolları vatandaşları çileden çıkardı” şeklindeki habere tepki gösterdi.


BURASI YOL DEĞİL TARLA

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Vali Aygöl, “Burası vatandaşlarımızın ulaşım sağladığı bir yol değil. Bilecik İl Özel idaremizin yol ağında olmamasına rağmen her yıl mevsim şartları elverişli olduğunda gerekli düzenleme yaptığı binlerce yollardan sadece biri. Şu anda da kış aylarında olduğumuz için bir çok TARLA YOLUMUZ bu şekilde olması doğal bir durum... Haber yaparken kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerekir” ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum