Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı;

Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı

Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her hafta Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalan çocukları ziyaret ediyor....

Resim

YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA ZİYARET

Çocuklarla yakından ilgilenen ve hediyelerle sevindiren Kaymakam Demiryürek, depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını gayretle sürdürüyor.

Dünkü ziyaretinde kendisini bekleyen Metehan’ı uyurken bulan Kaymakam Demiryürek, Metehan'ı uyurken sevdikten sonra tekrar gelmek üzere evden ayrıldı.

BÜTÜN İMKANLARIMIZLA YANLARINDA OLACAĞIZ

Kaymakam Demiryürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalmış yavrularımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de 4 farklı hanede 6 çocuğumuzu yerinde gördük. Elimizdeki bütün imkanlarla onların yanında olacağız. Metehan bizi beklerken uyuya kalmış onu görmeye bir daha gideceğiz” dedi.

Resim

İFTARDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan İskenderun Kaymakamı Demiryürek iftarını Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve ilçe müdürleriyle birlikte KYK İskenderun Erkek Öğrenci Yurdu’nda açtı. Gençlerle iftar sonrası keyifli bir sohbet yapan Demiryürek, gençlerin Ramazan aylarını tebrik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum