"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var";

"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var"

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA spor okullarını ziyaret ederek, genç sporcuların antrenmanını izledi. Vali Çiçek, "Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz" dedi....


Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile birlikte Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan Kayseri Ticaret Odası ERVA Spor Okulu'nu, Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulu'nu ve Gençlik Spor ERVA Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Genç sporcularla bir araya gelen Vali Çiçek, sporcuların yaptıkları antrenmanı izledi.


"GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ"

Sporcularla sohbet eden Vali Çiçek, "Bugünün tamamını geleceğimizin genç şampiyonlarına ayırdık. İşte Erdemlerimizle Varız, ERVA Projesi’ni anlamlı kılan her şey burada… Ticaret Oda’mızın, Ticaret Borsa’mızın ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müzün spor kulüplerinde gençlerimizle buluştuk. Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz ve ancak onlara verdiğimiz emek kadar geleceğimizi şekillendirebiliriz. Erva Spor Okullarımızla geleceğe emin adımlarla yürüyoruz" şeklinde konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum