Valilikten ‘Benim Canım Ailem’ temalı ulusal fotoğraf yarışması;

Valilikten ‘Benim Canım Ailem’ temalı ulusal fotoğraf yarışması

Gaziantep Valiliği tarafından Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ‘Benim Canım Ailem’ temalı, ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor....

Resim

Yarışma, 2024 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi kapsamında, ailenin insanların hayatındaki yerini, birlik ve beraberliğine olan etkisini, anlatan; ailenin toplum hayatındaki birleştirici rolüne ve toplumun temel taşı olmasına vurgu yapan anlayışa dikkatleri çekerek aile kurumunun toplum nezdindeki önemine katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Yarışmasının konusunu, ailenin birlik ve beraberliği, aile mutluluğu, ailenin birleştirici rolü ve kültürümüzden kaynaklanan aile bireyleri arasındaki ilişkiler oluşturuyor.

SELFİE’LER DE YARIŞACAK

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile düzenlenecek yarışmaya 18 yaş altı gençler de katılabiliyor. Gençler yarışmaya özçekim (selfie) fotoğrafları da gönderebiliyor.

ÖDÜLLER CAZİP

22 Mart ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek yarışmanın sonuçları 10 Haziran’da açıklanacak. 18 yaş üstü katılımcılardan birinciye 40 bin, 18 yaş altı yarışmacılardan birinciye 15 bin lira ödül verilecek. Yarışmada Valilik özel ödülü ve sergileme ödülü gibi ödüller de bulunuyor.

Resim

VALİ’DEN FOTOĞRAF TUTKUNLARINA DAVET

Vali Kemal Çeber de fotoğraf çekmeyi seven herkesi yarışmaya davet etti. Vali Çeber, “18 yaş altı gençlerimiz için selfie (özçekim) kategorimiz de var. Ailenin hayatımızdaki önemini vurgulayan en iyi fotoğraflar için ödüllerimiz hazır” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum