Amatör spor kulüplerine 10 milyon liralık destek;

Amatör spor kulüplerine 10 milyon liralık destek

Edirne'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından il ve ilçe spor kulüplerine toplamda 10 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Bu önemli destek Edirne Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenle duyuruldu....

Resim

SPORCU GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Törene Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne Milletvekili Fatma Aksal gibi önemli isimlerin yanı sıra sporcular, antrenörler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Edirne'de faaliyet gösteren spor kulüplerinin gösterileri ile devam etti.

Resim

DESTEK ARTARAK DEVAM EDECEK

Edirne Valisi Yunus Sezer, törende yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın selamlarını ileterek, bundan sonra Edirne'deki spor kulüplerine desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Amatör spor kulüplerinin desteklenmesinin önemli olduğunu belirten Vali Sezer, ilde yer alan 145 amatör spor kulübü için bakanlık tarafından gönderilen nakdi desteklerin en kısa sürede spor kulüplerinin hesaplarına aktarılacağını söyledi.

Resim

EDİRNE, BALKANLARIN SPOR MERKEZİ OLACAK

Vali Sezer spor kulüplerinden de Edirne'yi Balkanlar'ın spor merkezi haline getirme sözü aldıklarını dile getirdi. Sezer, Edirne'nin her branşta Balkanlar'ın spor merkezi haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bu önemli destek ve sözler, Edirne'nin spor alanında daha da ilerlemesi ve gelişmesi adına büyük bir adım olarak değerlendirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda amatör spor kulüpleri kursiyerleri gösteri sergiledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum