Cizre şehitlik anıtında sona doğru;

Cizre şehitlik anıtında sona doğru

Şırnak’ın Cizre ilçesinde mevcut asri mezarlığının ihtiyacı karşılayamaz duruma gelmesinden dolayı Konak Mahallesinde yapılan yeni mezarlık ve şehitlik alanı çalışmaları devam ediyor....

Resim

Cizre’de Dağ Kapı ve Alibey Mahallesinin sınırları içerisinde bulunan Asri Mezarlığında cenaze defni için yeterli alanın kalmamasından dolayı Konak Mahallesi Bozalan TOKİ Konutları yanında yapılan yeni mezarlık ve şehitlik alanındaki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Belediye tarafından yapılan sona yaklaşan yeni mezarlığının duvar ve çevre düzenlenmesi ile ilgili incelemelerde bulunarak birim müdüründen bilgi aldı.

Kaymakam Demir, “İlçenin temel sorunlarını çözmek için her alanda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yeni mezarlık alanımızda devam eden çalışmaları inceleyip ekibimizle istişarelerimizi yaptık. Yeni mezarlığın hizmete sunulması için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Resim

İTFAİYE İÇİN YENİ HİZMET BİNASI

Öte yandan Kaymakam Nazlı Demir, Konak Mahallesi Bozalan TOKİ konutları karşısı Kapalı Spor Salonu arkasında yapımına devam eden İtfaiye Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak bir an önce bitirilmesi yönünde talimat verdi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum