Seçimi kazanan rakibini tebrik etti;

Seçimi kazanan rakibini tebrik etti

Dün gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkan adayı olan Vali Abdullah Erin, seçimi kazanan rakibi DEM Parti adayı Ahmet Türk’ü tebrik etti....


Kesin olmayan sonuçlara göre yerel seçimlerde Mardin’de DEM Partili Ahmet Türk oyların yüzde 57’sini, AK Partili Abdullah Erin ise 27’sini aldı. Vali Abdullah Erin, 112 bin oy farkla ipi göğüsleyen rakibi Ahmet Türk’ü sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla kutladı.

Resim

MARDİN’İMİZE HAYIRLI OLSUN!

“31 Mart yerel seçim sonuçlarının ülkemize ve Mardin’imize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” diyen Abdullah Erin, “Bu süreçte bize güvenen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederken,  seçim kampanyası boyunca desteğini esirgemeyen tüm dost ve hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

MİLLETİMİZİN İRADESİ HER TÜRLÜ TARTIŞMANIN DIŞINDADIR

Abdullah Erin, şöyle devam etti: “Demokratik bir zeminde tecelli eden milletimizin iradesi her türlü tartışmanın dışındadır. Bu vesileyle seçimi kazanan Dem Parti adayı sn. Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de ülkemin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim.”

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum