Tunceli olası bir depreme hazırlık yapıyor;

Tunceli olası bir depreme hazırlık yapıyor

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, olası bir depreme karşı boşaltılan hasarlı binaların yıkım işini, Jeolojik-Jeoteknik Microbölgeleme Etüt ve konteyner kent yapım çalışmalarını yerinde inceledi....

Tunceli'de olası bir depreme karşı hazırlıklar hızla devam ediyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Pülümür ilçesinde hasarlı ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binaların yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. 

KONTEYNER KENT YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören konutlar, bir süre önce boşaltıldı. İlçe genelinde hak sahiplerine konteyner verilirken, boşaltılan ağır hasarlı binaların da yıkımına başlandı. Kent olası bir depreme hazırlanırken, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. Son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Tekbıyıkoğlu, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra da Nazımiye ilçesine geçti. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, kentin imar planlarına altlık oluşturacak Jeolojik-Jeoteknik Microbölgeleme Etüt çalışmaları ve Konteyner Kent yapım çalışmalarını inceledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum