Küçük hanımefendi valiyi okuluna uğurladı;

Küçük hanımefendi valiyi okuluna uğurladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manisa'da coşkuyla kutlandı....

Resim

Vali Enver Ünlü, 23 Nisan'da makamını Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Fatma Zehra Soysal'a devretti.

Vali Fatma Zehra Soysal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Manisa'da daha çok oyun alanı yapılması ve ücretsiz kursların artırılması talimatı verdi.

Resim

“Makamımızı istikbalimizin yegâne teminatı çocuklarımıza teslim ettik” diyen Vali Enver Ünlü, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, demir dağları eriten bir azimle, tüm zorlukları aşarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti, sizlere bırakacağımız en değerli mirastır. Sizlerin de bu mirasa sahip çıkarak, Türkiye'yi en iyi şekilde yarınlara taşıyacağınıza olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Resim

Program sonrasında temsili valiyi makam aracıyla okuluna uğurlayan Vali Ünlü, “Küçük Hanımefendi Valimizi okuluna uğurladık, verdiği talimatları bizzat takip edeceğim” dedi.

Resim

23 NİSAN DOĞUMLU ÇOCUKLARLA PASTA KESTİ

Manisa’da 23 Nisan etkinlikleri gün boyu devam ederken Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, 23 Nisan doğumlu çocuklarla da bir araya geldi. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Vali Ünlü, aynı zamanda doğum günü olan çocuklarla birlikte pasta kesti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum