Çocuklarla uçurtma uçurdu;

Çocuklarla uçurtma uçurdu

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atletizm Pistinde düzenlenen Uçurtma Şenliği etkinliğine katıldı. Şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen, onların neşesine ortak olan Vali Aydoğdu, tüm çocukların bayramını kutladı....

Resim

"BÜTÜN ŞEHİR UÇURTMA ŞENLİĞİNDEYDİK"

Vali Aydoğdu, “Bugün, bütün şehir uçurtma şenliğindeydik… İçimizdeki çocuğu keşfetmek ve beslemek için… Oyunun büyüsünü, merakını ve rengini yaşamımıza katmanın mutluluğunu yaşadık. Bütün güzellikler, küçük ve anlamlı dokunuşlarla başlıyor…” ifadelerini kullandı.

Resim

MAKAMINI LİZGE’YE DEVRETTİ

Vali Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırlayarak, makamını 4. Sınıf Öğrencisi Beren Lizge Albayrak’a devretti.

Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Minik Valimiz, çocuklara bu bayramı armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andı.

Valilik görevini başarılı bir şekilde yerine getiren öğrenci Beren Lizge, tarihi eserleri, doğal güzellikleri, zengin kültürü ve misafirperver insanlarıyla Can Erzincan'ın mutlaka görülmesi gereken bir şehir olduğunu belirterek herkesi Erzincan'a davet etti.

Resim

COŞKULU KUTLAMA

Vali Aydoğdu, Milletvekili Mustafa Sarıgül, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı V. Tuğg. İsmail Yayan, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve il protokolüyle birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.

Merkez Spor Salonunu dolduran binlerce Erzincanlı ile birlikte, öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösterileri izleyen Vali Aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleri, çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum