Şehitler adına 485 fidan toprakla buluşturuldu;

Şehitler adına 485 fidan toprakla buluşturuldu

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Orman Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde düzenlenen Şehitler Ormanı Fidan Dikim etkinliğine katıldı....


FİDANLARA CAN SUYU VERDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, etkinliğin açılış konuşmasını yapan Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, şehitler adına oluşturulan ormanın ve toprakla buluşturulan her bir fidanın il ve ülke açısından önemine vurgu yaparak, destek veren herkese teşekkür etti.

Resim

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DE KATILDI

Vali Mükerrem Ünlüer, daha sonra şehit aileleri, gaziler ve protokol üyeleri ile birlikte şehitler adına 485 adet fidanı toprakla buluşturup can suyunu verdi.

Resim

ŞEHİTLERİN İSMİ ORMANDA YAŞAYACAK

Etkinliğe Vali Ünlüer’in yanı sıra, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, İl Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Bilir, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum