Polateli’nin yeni halk kütüphanesi hizmete girdi;

Polateli’nin yeni halk kütüphanesi hizmete girdi

Kilis Polateli Kaymakamlığı öncülüğünde Polateli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında ilçedeki öğrencilerinin sosyal, kültürel, bilişsel, çevresel, dil ve zihinsel gelişimlerini geliştirmek amacıyla imzalanan Çalışma ve İş Birliği Protokolü kapsamında yapımı tamamlanan İlçe Halk Kütüphanesinin açılışı yapıldı....

Resim

ÖĞRENCİLER KİTABA DAHA KOLAY ULAŞACAK

Açılışa Kaymakam Mehmet Sadık Kılıç’ın yanı sıra Belediye Başkanı Ali Koyuncu, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyesi, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Resim

KÜTÜPHANEDE EĞLENCELİ ALANLAR DA VAR

İlçe Halk Kütüphanesinde 3.000 kapasiteli kitaplık, çalışma masaları, akıl oyunları bölümü, tam donanımlı bilgisayarlar ve eğlence alanları bulunuyor. Kütüphane öğrencilere ve tüm vatandaşlara hizmet verecek.

Resim

KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI ÖNEMLİ

“İlçe Halk Kütüphanesi”nin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Mehmet Sadık Kılıç, okumanın önemine değinerek çocuklara okuma alışkanlığı kazandırılması gerektiği vurgusu yaptı.


Kaymakam Kılıç, “Eğitimin daha kaliteli bir seviyeye gelmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. İnşallah bu güzel kütüphaneler, güzel nesillerin yetişmesine hizmet edecektir. Kütüphanemizin yapımında katkı ve destekleri için başta Polateli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Polateli Köylere Hizmet Götürme Birliği ve hayırsever vatandaşlarımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum