Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak;

Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak

Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı....

Resim

TEMELİ DUALARLA ATILDI

Temel atma törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Kadirli Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon, Aile Danışma Merkezi sakinleri halk oyunları gösterilerini sergiledi.

Resim

"TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL HUZUREVİNE KAVUŞACAĞINA İNANIYORUM"

Törende konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Bu Huzurevinin yapılmasını sağlayan o dönemin Bakanı olan hemşehrimiz Sayın Derya Yanık Hanımefendi de bugün aramızda. Kendisine, kazandırdığı bu önemli yatırımdan dolayı bütün hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Osmaniye Özden Huzurevi Türkiye’nin en huzurlu, büyüklerimizin en mutlu olduğu huzurevlerinden birisi. Allah’ın izniyle bu huzurevimizi de sosyal donatılarıyla ihtiyaçlara cevap verecek, Türkiye’nin en güzel huzurevine kavuşacağımıza inanıyorum. 96 büyüğümüz burada kalabilecek, huzur içinde yaşayabilecek. Büyüklerimizin huzur bulacağı bu yuvanın yapılmasını sağlayan Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

Resim

Açılış konuşmalarının ardından dua okundu ve Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık ile protokol mensupları tarafından atıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum