"Güzel şeyler çabuk bitermiş";

"Güzel şeyler çabuk bitermiş"

Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti....

Bir 4 kişi, klarnet ve keman görseli olabilir

GURBET HAVASI İLE VEDA ETTİ

“O Ses Selendi” ses yarışmasında Kaymakam Halil İbrahim Okumuş ve eşi Müzik Öğretmeni Gülşah Şengül Okumuş’un söylediği Gurbet Havasına eşlik eden Selendililer Okumuş çifti ile vedalaştı.

Resim

"EN BÜYÜK KAZANCIM SİZİ TANIMAK OLDU"

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programı, ardından da İngiltere’ye gideceği için Selendi’den ayrılan Kaymakam Okumuş’u, Belediye Başkanı Murat Daban, kurum amirleri ve çalışanları ile birlikte vatandaşlar uğurladı.

Selendi günlerini ‘her zaman güzel bir anı olarak kalacak ve özlemle hatırlayacağı’ günler olarak niteleyen Okumuş, “Mesleğimin ilk yıllarında Selendi gibi güzel bir ilçede görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Selendi’de geçen 20 ay gibi bir süre içerisinde birlik ve beraberlik içinde çalıştık. En büyük kazancım sizleri tanımak olduğunu düşünüyorum” dedi.

Okumuş veda mesajında, “Görev yaptığım süre boyunca adalet duygusuyla hizmet aşkıyla çalıştım. İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır” sözüyle hareket ettim. Selendi ilçesinde vatandaş odaklı hizmet anlayışının gelişerek devam etmesi, tüm birimlerin koordinasyon içerisinde çalışması, devlet imkânlarından tüm vatandaşlarımızın eşit şekilde faydalanması, kamu hizmetlerinin devamlılığı bizler için öncelikli konular oldu” dedi.

Resim

"HOŞ BİR SADÂ BIRAKABİLDİ İSEK, NE MUTLU BİZE"

Kaymakam Okumuş, “Bu vesile ile öncelikle görevim esnasında benden bilgi, tecrübe ve yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimize, meslek büyüğümüz Mülki İdare Amirlerimize, Belediye Başkanımıza, kurum amirlerimize, mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, Selendi’deki kuruluşlarımıza ve esnafımıza gösterdikleri ilgi ve samimiyetlerinden özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor; güvenini, muhabbetini, sevgisini, dostluğunu, samimiyetini, misafirperverliğini her zaman hissettiren değerli Selendili hemşehrilerime, değerli gazilerimize ve kıymetli şehit yakınlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Arkamızda hoş bir sadâ bırakabildi isek, ne mutlu bize... Hoşça kalın Allahaısmarladık…” diyerek ilçeden ayrıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum