Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Dil kursuna katılacak kaymakama personelden veda yemeği
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu dil eğitimi kursu için Ankara’ya akabinde de İngiltere’ye gidecek olması sebebiyle 26 Nisan 2024 Cuma günü ilçedeki görevinden ayrılacak. Bu sebeple kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Okumuş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.
Öğrencilerle top oynadı
Fatih Ortaokulu'nu ziyaret eden Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencilerle top oynadı.
“Birlikte neşelendik, birlikte hüzünlendik”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 6 Şubat depremlerinden sonra şehre yerleşen Abdullah ve Emine Erkan çiftine misafir oldu.
İnsanlık görevini yerine getirdi
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, kan bağışında bulundu. 3 insana şifa olmak isteyen herkesi kan bağışına davet eden Kaymakam Okumuş, “Kan bağışı bir insanlık görevidir” dedi.
Öğrencilerin heyecanına ortak oldular
2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi başladı, 15 günlük ara tatil sona erdi. Milyonlarca öğrenci de bugün yeniden ders başı yaptı. Okulun ilk günü okulları ziyaret eden valiler ve kaymakamlar da, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Pansiyonda kalan öğrencilerle yemek
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, okul pansiyonunda kalan öğrencilerle yemek yedi.
Öğrencilerle sohbet etti
Manisa'nın Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Çamlıca İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.
Denetim için öğrencilerle yolculuk yaptı
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, taşımalı eğitimle okullarına giden öğrenciler için denetim yaptı. Okul servisine binen Okumuş, öğrencilere simit ve peynir de ikram etti.
“Empati kurunca anlamak, anlayınca çözmek kolaylaşıyor”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, birim amirleriyle birlikte, istek ve ihtiyaçları hususunda istişarelerde bulunmak ve ivedi çözümler geliştirmek üzere vatandaşlarla Açık Kapı programında bir araya geldi.
“Yükü muhabbet olanın, azığında yorgunluk olmazmış”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, bir günde 14 köy ve bir ilçeyi ziyaret edip 350 kilometre yol yaptı. Vali Aydoğdu, “Yükü muhabbet olanın, azığında yorgunluk olmazmış” dedi.
Tayfun DELİ
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Avni Çakır
Muş Valisi
Kaymakamın sesinden ‘Edmerit’in Gelini’
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı’nda bağlama çalarak ‘Edremit’in Gelini’ türküsünü söyledi.
Kaymakama yeni atandığı ilçede sürpriz ziyaret
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Bursa ve Hatay’da yaşayan anne, baba, abla ve yeğenlerini yeni atandığı ilçede misafir etti.
Şehit annesinin tabutunu taşıdı
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, bir ay önce evinde ziyaret ederek hatırını sorduğu şehit annesi Cemile Çimen’in cenaze törenine katılarak tabutunu taşıdı.
Selendi'de zeytin üreticilerine kasa dağıtıldı
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi tarafından ilçede zeytin üreticilerine destek olmak amacıyla düzenlenen zeytin kasası dağıtım programına katıldı.
Mehmet Can İrdelp
Altıntaş Kaymakamı
Ali Yıldırım
Hamur Kaymakamı
Mustafa ŞAHİN
Karabük Vali Yardımcısı
Hasan MEŞELİ
Iğdır Vali Yardımcısı
Metin MAYTALMAN
Terme Kaymakamı
Ahmet Özdemir
Erzurum Vali Yardımcısı
Eyüp Kaykaç
Karaburun Kaymakamı
Can ATAK
Hatay Vali Yardımcısı
Arslan YURT
Gönen Kaymakamı
Nurullah KAYA
Marmaris Kaymakamı