Kaymakama sarılan çocuklar gitmesini istemedi;

Kaymakama sarılan çocuklar gitmesini istemedi

İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği yabancı dil eğitimi kursuna katılacağı ve ardından yurt dışına gideceği için yaklaşık 7 ay görev yaptığı Bolu Kıbrıscık’tan ayrılan Kaymakam Ahmet Berkay Deniz’in öğrencilerle vedası çok zor oldu....


KAYMAKAM DENİZ’İN ZORLU VEDASI

9.10.2023 tarihinde Kıbrıscık’ta göreve başlayan ve kısa sürede halkın ve çocukların sevgisini kazanan Kaymakam Deniz’i öğrenciler bırakmak istemedi.


"SİZDEN DAHA TATLI BİRİ YOK Kİ"

Çocukların ‘Gitmeyin’ bağrışmaları altında, “Pazartesi günü yeni gelecek kaymakam abinize de sarılacak mısınız, o belki benden daha tatlıdır?” diyerek çocukları ikna etmeye çalışan Kaymakam Deniz, “Sizden tatlı biri yok ki” cevabına çok sevindi. Kaymakam Deniz, “Sizi sık sık ziyarete geleceğim, mektuplarınızı da yanımda götürüyorum” diyerek çocuklarla vedalaştı.


KIBRISCIKLILAR SON GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan Kıbrıscıklılar da, Kaymakam Ahmet Berkay Deniz’i ilçedeki son gününde yalnız bırakmadı. Gencinden yaşlısına, esnafından memuruna, siyasi partilerden muhtar ve köylülerine kadar 300’den fazla vatandaşın katıldığı veda töreninde Kaymakam Deniz ve Kıbrıscıklılar duygusal anlar yaşadı.


HERKESLE SARILIP HELALLEŞTİ

Kıbrıscıklıların hürmet ve vefası karşısında çok duygulanan Kaymakam Deniz, Kıbrıscık insanına aşk ve tutkuyla bağlı olduğunu, onların bir evladı, kardeşi, abisi olmaktan şeref duyduğunu belirtti. Kaymakam Deniz, hiçbir zaman ilçeyi ve insanlarını unutmayacağını belirterek herkesle sarılıp helalleşti.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum