İliç’te iki işçi daha toprağa verildi;

İliç’te iki işçi daha toprağa verildi

Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden ve bugün cesetlerine ulaşılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz için cenaze töreni düzenlendi....

Resim

DUALAR İŞÇİLER İÇİN

Cenaze merasimine iştirak eden Vali Hamza Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Arslan Narin ve il protokolü, kederli ailelerin acılarına ortak olup başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Resim

ACILI BİREYLERİ VALİ TESKİN ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, merhum Ramazan Çimen'in abisi Özdemir Çimen ve merhum Kenan Öz'ün abisi Hakan Öz'ü telefonla arayarak merhum işçilere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Resim

Cenaze törenine vatandaşlar yoğun katılım gösterirken Vali Hamza Aydoğdu, “Mekanları cennet, makamları âli olsun” dedi.

Resim

"5 İŞÇİYE ULAŞANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ"

Öte yandan Vali Aydoğdu ve il protokolü İliç'teki madende meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altındaki işçilerden Hüseyin Kara, Mehmet Kazar ve Şaban Yılmaz'ın ailelerini ziyaret etti.

Resim

Vali Aydoğdu, “İlk günden beri yoğun olarak devam eden arama çalışmaları, göçük altındaki 5 kardeşimize de ulaşana kadar aralıksız olarak devam edecek. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bu zorlu süreci yan yana durarak birlikte atlatacağız." dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum