Karakeçili’ye Urfalı kaymakam;

Karakeçili’ye Urfalı kaymakam

111. dönem kaymakam adaylarından İbrahim Ergin, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine görevlendirildi. Yarın yeni ilçesinde kaymakamlığının ilk gününü yaşayacak olan Ergin, 10 ay koordinatör kaymakam olarak görev yaptığı Hatay'ın Samandağ ilçesine veda etti....


KARAKEÇİLİ’DE YARIN GÖREVE BAŞLAYACAK

2023 Mayıs ayında 111. Dönem Kaymakam Adayı olarak serhat şehri Kars'a atandıktan kısa bir süre sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde en fazla etkilenen Hatay’da yaraların sarılması için Samandağ'da koordinatör kaymakam olarak görev yapan Şanlıurfalı İbrahim Ergin, 10 ay görev yaptığı Hatay'daki hizmetlerinden dolayı Vali Mustafa Masatlı tarafından Başarı Belgesi ile taltif edildi.

Resim

HATAY'DA 10 AY KOORDİNATÖRLÜK YAPTI

Kaymakam İbrahim Ergin, "Güzel şehir Hatay/Samandağ’a veda vakti.." diyerek yeni görev yeri olan Karakeçili için yola çıktı.

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesi kaymakamı olarak atanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hatay'a hüzünle veda eden İbrahim Ergin, "Depremin yaralarını sarmak maksadıyla görev aldığım ilçemize bugün itibariyle veda etmiş bulunmaktayım. Bu süre zarfında başta Sn. Kaymakamımız Emre Dündar olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Allah’a ısmarladık.." ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum