Öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü: Yayalar kırmızı çizgimiz;

Öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü: Yayalar kırmızı çizgimiz

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu himayesinde Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Valilik Hizmet Binası önündeki yaya geçidinde, yayaların güvenliği ve trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenen “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” etkinliği düzenlendi....

Resim

TRAFİK HAFTASINI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİYLE BAŞLATTI

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, yaya geçidinde toplumun dikkatini çekmek için ilköğretim seviyesindeki bir grup öğrenci, emniyet ve jandarma personeliyle bir araya geldi.

Resim

"HAYATLA YARIŞILMAZ"

Katılımcılar, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”, “Sen Dur Yaşam Durmasın” gibi yayaların can güvenliğinin önemini vurgulayan ve 2024 Trafik Haftası sloganı olan “Hayatla Yarışılmaz” pankartlarını taşıyarak yaya geçini kullandı.

Resim

MİNİBÜSLERE DENETİM

Vali Hacıbektaşoğlu, yaptığı konuşmada trafik kurallarının önemini ve trafik kurallarına hem yayalarca hem sürücülerce uyulması gerektiğini vurguladı.

Resim

ÖNCELİK YAYANIN, ÖNCELİK HAYATIN!

Yayaların güvenliği için herkesin sorumluluk sahibi olduğunu hatırlatan Hacıbektaşoğlu, etkinlik boyunca sürücüler ve yayalar üzerinde farkındalık oluşturulmasının ve trafik konusundaki bilinçlendirme çalışmalarının önemli olduğunu belirtti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum