Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu;

Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu

İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı....


İLÇE MÜDÜRLERİ KARŞILADI

Kurum amir ve müdürleri tarafından gerçekleştirilen karşılamanın ardından makama geçen Kaymakam Güngör, ilçenin genel durumu ve kurumların işleyişi hakkında bilgiler aldı.

1998 İstanbul’da doğumlu olan 2021 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezun olan 111. dönem kaymakam adaylarından Güngör, ilçede incelemelerde bulunmaya başladı.

Resim

SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

İlçe spor salonunu gezen Kaymakam Göngür, “Basketbol-voleybol sahamızı, yapımı devam eden gençlik merkezinde ve halı sahamızın durumlarını görmek ve onları daha verimli kullanabilmek adına incelemelerde bulunduk. Sporcularımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Sporcularımızın taleplerini not alıp hasbihâl ettik” dedi. Kaymakam Güngör, temasları sırasında karşılaştığı çocuklarla langırt da oynadı.

Resim

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Göreve başlama mesajında ise Kaymakam Güngör, “Kıbrıscık’ta göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğunu içerisinde tüm Kıbrıscık’lı hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içerisinde vatandaş odaklı hizmet anlayışı temel anlayışımız olacaktır. Bu anlayış doğrultusunda tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza sunulması çabası içerisinde olacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum