Karabük Bilim Şenliğine hazır;

Karabük Bilim Şenliğine hazır

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 30 Mayıs'ta ilk kez düzenlenecek olan "Karabük Bilim Şenliği" için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Önemli bir hazırlık süreci geçirdik" dedi....

30 Mayıs 2024 tarihinde Karabük Valiliği himayesinde  ilk kez gerçekleştirilecek olan "Karabük Bilim Şenliği"nin toplantısı, Vali Mustafa Yavuz başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya,  Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan,Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Milli Eğitim AR-Ge Birimi Öğretmeni Bünyamin Şakar katıldı.

"BİZLERİ GELECEĞE HAZIRLAYACAK"

Toplantıda konuşan Vali Yavuz, "Valiliğimiz himayesinde bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Bilim Şenliği’nde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Önemli bir hazırlık süreci geçirdik. Eğitim Kenti Karabük projemizden sonra, Karabük Bilim Şenliği ile bu ilin genlerinde var olan eğitim aşkını bilimle, teknoloji ile harmanlayacağız; çocuklarımız gençlerimiz bizleri geleceğe hazırlayacak. Onların gelecek vizyonuna şahit olmak bizleri heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum