"Bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var";

"Bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var"

"Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesinin devam ettiğini hatırlatan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Şanlıurfa’da bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var" dedi....

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın bizzat yürüttüğü, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesi devam ediyor. Proje, Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilgili kurumların da katkısıyla uygulanıyor. Kurumların yönlendirmesi ve Valilik, Kaymakamlık Açık Kapı birimlerine başvuran bağımlıların uzman personel tarafından yönlendirilmeleriyle tedavi süreçleri başlatılıyor. 

"YENİDEN HAYATA TUTUNMA ZAMANI"

Sosyal medya hesabından projeyi bir kez daha hatırlatan Vali Hasan Şıldak, "Şanlıurfa’da bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var. Şimdi yeniden hayata tutunma zamanı... Projeye başvurmak için sadece Valiliğimizde ve kaymakamlıklarımızdaki Açık Kapı birimlerine gelmeniz yeterli" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum