4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi;

4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi

Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçeye bağlı 4 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, onların sorunlarını, taleplerini dinledi....

Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte ilçeye bağlı Gözertepe, Gerçekli, Gönülaçan ve Kavaklı köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerin sorunları, ihtiyaçları, yapılan hizmetler ve faaliyetler hakkında muhtarlardan bilgi alan Kaymakam Güzel,  çeşitli konularda vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi, iletilen taleplerin imkânlar dâhilinde çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

 ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERDİ

Köy ziyaretleri sırasında alanda karşılaştığı çocukların ilgi ve sevgisiyle de karşılaşan Kaymakam Muhammet Güzel, sohbet ettiği çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Kaymakam Güzel, ziyaret kapsamında Gönülaçan İlkokulu'nu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü, öğrencilerle hediyeler takdim etti. Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Güzel'e, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Barut, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz ve İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum