"Kan vermek can vermektir";

"Kan vermek can vermektir"

Türk Kızılayı Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Kan candır. Kan vermek can vermektir" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti....

Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Türk Kızılayı Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Kaymakam Özçelik, araçta görevli Kızılay personellerinden kan bağış sayıları ve Kızılay olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi aldı.

"BİRÇOK KİŞİ HAYATA TUTUNUYOR"

Kaymakam Özçelik, "Kan candır. Kan vermek can vermektir. İnsanların sağlıklı yaşamı ve birlik beraberlik içinde topyekün mücadele için sorumluluk hisseden her vatandaşımız gibi bizler de kan bağışında bulunduk. Yapılan bu bağışlar birçok insanımızın hayatta kalmasını sağlıyor. Bir anlamda insan kendisi kan verirken, verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyor. Herhangi bir çağrıya gerek olmaksızın hep ihtiyaç olabileceği bilinciyle sağlığı müsait olan tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışına davet ediyorum. Kampanyaya destek veren vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum