Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu;

Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu....

İlk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim alan 20 milyondan fazla öğrenci ile 1,2 milyona yakın öğretmen, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için 11 Eylül 2023'te ders başı yaptı. 5 Şubat'ta başlayan ikinci dönem ise bugün çalan son zilin ardından sona erdi ve 3 aylık yaz tatili başladı. Karne günü dolayısıyla okullarda da karne heyecanı yaşandı. Valiler ve kaymakamlar da öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

VALİ EROL, KARNE DAĞITTI

Ordu Valisi Muammer Erol, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencileri yalnız bırakmayarak karne sevincine ortak oldu. Altınordu Şehit Oğuzhan Arduç Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım programına katılan Vali Erol, öğrencilerine karnelerini verdi ve tatillerini iyi geçirmeleri dileğinde bulundu. Vali Erol, 34 yıl görev yapan ve emekli olan İngilizce öğretmeni Nurettin Kaca'ya da plaket takdim ederek, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı dileklerini iletti.


VALİ ÇİÇEK: BAŞARILI SONUÇLAR ALDIĞIMIZ BİR YIL OLDU

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Mehmet Alçı İlkokulu’nda düzenlenen törene katıldı. Törende bir konuşma yapan Vali Çiçek, “Kayseri’de 322 bin 666 öğrenci 22 bin 800 öğretmenle devam eden eğitim yılı bugün itibariyle sonlandırdık ve tatile girdik. 3 yüz binli rakamlar Kayseri’nin gururu. Kazasız belasız bir yıl geçirmek için öğretmenlerimiz çaba gösterdi. Başarılı sonuçlar aldığımız bir yıl oldu. Geçen yıl Türkiye ilk yüzde 16 öğrencimiz, ilk binde 38 öğrencimiz Kayseri’den çıktı. Bu yıl TÜBİTAK yarışmalarında Kayserimiz ilk üçe girmeyi başardı. 622 öğrencimiz ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül aldı.  Kayseri’de altın bir yıl geçirdik” dedi Konuşmaların ardından Vali Çiçek ve beraberindeki protokol üyeleri, sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerin karnelerini dağıttı. 

VALİ ÖZKAN, ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Karatay Akabe İlkokulu'nda düzenlenen karne töreninde, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Vali Özkan, "Eğitim Öğretim yılı sonunda tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyor; özverili çalışmalarıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

KAYMAKAM, ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Ankara'nın Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, eşi Gülay Mehmetbeyoğlu ile Çağatay İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinin ilkokul mezuniyet töreni ve karne dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Mehmetbeyoğlu, öğrencileri tebrik ederek, karnelerini dağıttı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum