Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, emekli oldu;

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, emekli oldu

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Veda mesajı yayımlayan Vali Su, "Kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Allah'a (cc) emanet olunuz" dedi....

25 Haziran 1959 tarihinde Konya'da doğan Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekli oldu. 1988 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giren Su, 36 yıllık meslek hayatını tamamlamış oldu. 12 Mayıs 2022 tarihinden beri Diyarbakır Valisi olarak görev yapan Ali İhsan Su'yun yerine kimin geleceği ise merak konusu. 

"DİYARBAKIR İÇİN ÇALIŞTIK"

Sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan ve Diyarbakırlılara veda eden Vali Su, "8 Mayıs 2022'den beri yürütmekte olduğum Diyarbakır Valiliği görevinden 25 Haziran 2024 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılıyorum. 12.500 yıldır kesintisiz yaşamın devam ettiği ve 33 farklı medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Görev süremiz boyunca Diyarbakır'ı her alanda daha da ileriye taşımak için hep birlikte çaba sarf etik. Bu süre zarfında her konuda desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve tüm sayın bakanlarımıza, sayın milletvekillerimize, askeri ve adi teşkilatlarımızın değerli mensuplarına, üniversitemize, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli yöneticilerine ve personeline, vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımıza, güvenlik kuvvetlerimize, muhtarlarımıza, meslek odalarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm Diyarbakırlı hemşehrilerime en derin şükran, sevgi ve saygılarımla arzı veda ediyorum. Allah'a (cc) emanet olunuz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum