"Kozluk'ta büyük bir enerji potansiyeli var";

"Kozluk'ta büyük bir enerji potansiyeli var"

DSİ 10. Bölge Yenilenebilir Enerji Şube Müdürü Mehmet Türkmen ve beraberindekilerle bir araya gelen Batman'ın Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, yenilenebilir enerji projelerine dikkat çekerek, "Bu konuda Kozluk'ta büyük bir enerji potansiyeli var" dedi....

DSİ 10. Bölge Yenilenebilir Enerji Şube Müdürü Mehmet Türkmen, Havza Yönetimi Şube Müdürü Mustafa Arslan ile İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ahmet Yalçın, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör'ü makamında ziyaret etti.

PROJELER KONUŞULDU

Görüşmede; ilçede yapılması planlanan enerji projeleri, projelerin ilçede uygulanabileceği alanlar, HES ve GES projeleri, projelerin maliyetleri, fayda ve maliyet analizleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. DSİ tarafından hazırlanan gelir getirici yenilenebilir enerji projeleri Kaymakam Güngör'e sunuldu.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Güngör, "İlçemiz için önemli gördüğümüz yenilenebilir enerji projelerini en kısa zamanda büyük bir enerji potansiyeli olan Kozluk' a kazandırmak istiyoruz. Planlarımızı ve araştırmalarımızı buna göre yapıyoruz. Bizlere bu konuda destek veren, öncülük eden herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum