Kayseri Valisi Çiçek, yalan açıklamaya tepki gösterdi:;

Kayseri Valisi Çiçek, yalan açıklamaya tepki gösterdi:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle olaylar çıktı, Vali Gökmen Çiçek de sahaya çıkarak, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Alanda açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek'in söylemediği bir cümle söylemiş gibi yapılınca Vali Gökmen Çiçek duruma el attı. Paylaşım yapan sayfaya cevap veren Vali Çiçek, "Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun. Sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin" dedi....

Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, açıklama yaparak, vatandaşların evlerine girmesini istedi.

"İNSANLARI KIŞKIRTAYIM İSTİYORSUN"

Olayın sosyal medyaya da yankı uyandırmasının ardından bazı sitelerde Vali Gökmen Çiçek'in açıklamaları çarpıtıldı. Bir paylaşımda, "Kayseri Valisi; Onlar bizim kardeşimiz, bir daha tekrarlanmayacak söz veriyorum" cümleleri yer aldı. Bunun üzerine yapılan paylaşıma tepki gösteren Vali Çiçek, "Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun. Sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin. İnsanları kışkırtayım istiyorsun" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞTAN DESTEK GELDİ

Bunun üzerine paylaşımın atlına tepkiler yağdı. Yorum yapan vatandaşlar, "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek,  böyle bir açıklama yapmaz!!! Yalan yanlış konuşmayın. Valimizin yanındayız Kayseri'ye neler yaptığını Kayseri halkının iyi yaşaması için neler yaptığını herkes biliyor.", "Hangi vali o kalabalığın içine girip halkla konuşur sen ne yazdığının ne de Kayseri’de olanlar hakkında fikrin var.", "Gökmen Beyin böyle bir açıklaması olmadı. Kendisi Kayseri’de ve görev yaptığı her yerde sevilen bir validir. Ağzından çıkanı kulağı duyan biridir. Çözüm için yetkileri dahilinde her şeyi Kayseri için yapar.", "Gökmen bey, dün gece böyle bir cümle kurmadı yanındayız!" yazarak, Vali Çiçek'e destek oldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum