"Lokmalarımızı canlarla paylaştık";

"Lokmalarımızı canlarla paylaştık"

Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Karaşar Cemevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Kaymakam Yılmaz, "Muharrem ayı nedeniyle bugün lokmalarımızı canlarla paylaştık" dedi....

Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz beraberinde Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap,  Jandarma Komutanı Oğuzhan Yılmaz,  Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, Orman Müdürü Kadir Pekal ve Milli Parklar Şefi Yasin Ayalp ile birlikte Muharrem ayında oruç ibadetlerini yerine getiren Karaşarlı vatandaşlar için cemevinde düzenlenen iftar yemeğine katıldılar. Daha sonra programda aşure dağıtımı yapıldı.

"ALLAH KABUL ETSİN"

Karaşar Cemevi’nde verilen lokmanın ardından konuşan Kaymakam Vedat Yılmaz, "Muharrem ayı nedeniyle bugün Karaşar Cemevi’nde lokmalarımızı canlarla paylaştık. Muharrem Ayında tutulan oruçların ve edilen duaları Allah kabul etsin" dedi.


MUHTARI DA ZİYARET ETTİ

Program sonrası Karaşar Mahalle Muhtarı Paşa Gürlek'i ziyaret eden Kaymakam Yılmaz, Karaşar Mahallesi'nde yapılan projeler hakkında muhtardan bilgi aldı. Muhtar Paşa Gürlek ise ziyaretinden dolayı Kaymakam Yılmaz'a teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum