Vali Çelik'ten vali yardımcılarına başarı belgesi;

Vali Çelik'ten vali yardımcılarına başarı belgesi

Hakkari Valisi Ali Çelik, il genelinde gösterdikleri üstün çalışmalardan dolayı vali yardımcılarını başarı belgeleri ile onurlandırdı....

Hakkari Valisi Ali Çelik, kentteki kamu hizmetlerinin ve sosyal faaliyetlerin yürütülmesinde sergiledikleri özveri ve üstün başarılardan dolayı Vali yardımcıları Buğra Karadağ, Furkan Berber, Tayyar Emre Mahmutoğlu ve Abdulkadir Işık’a teşekkür ederek, başarı belgelerini takdim etti.

"ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLADILAR"

Vali Çelik, vali yardımcılarımızın kendi sorumluluk alanlarındaki çalışmalarının Hakkari’nin gelişimine önemli katkılar sağladığını vurguladı. Çelik, “Kamu hizmetlerinin en verimli şekilde sunulması ve 6. Cilo Festivalinde olduğu gibi sosyal faaliyetlerimizin  başarılı bir şekilde yürütülmesi, vali yardımcılarımızın özverili çalışmaları sayesinde mümkün olmuştur. Gösterdikleri bu gayret ve başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

"EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başarı belgelerini alan Vali Yardımcıları Buğra Karadağ, Furkan Berber, Tayyar Emre Mahmutoğlu, Abdulkadir Işık ise bu anlamlı ödül için Vali Çelik’e teşekkürlerini arz ederek, görevlerinde en iyisini yapmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum