Furkan Berber;

Furkan Berber

Hakkari Vali Yardımcısı...

Aslen Trabzon Sürmeneli olan Furkan BERBER, Köylü bir anne ve işçi bir babanın en büyük çocukları olarak 1989 yılında İstanbul Şişli'de doğup büyümüştür. Yaşadığı çevre, insan ve kültürel dokusuyla yetişmesine büyük katkıda bulunmuştur.  İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı.

2013 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra, Gaziosmanpaşa Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda yaklaşık iki yıl çalıştı. Kısa dönem askerlik görevini Ankara'da ve Erzincan'da tamamlayıp Eylül 2017 de yapılan kaymakamlık sınavını kazanarak mesleğe 106. Dönem Trabzon kaymakam adayı olarak adım attı.

Sırasıyla Gümüşhane - Torul, Kütahya - Çavdarhisar ilçelerinde kaymakam vekilliği yaparak deneyim kazandı. Yabancı dil stajını İngiltere Leicester Üniversitesi'nde sürdürdü. Kastamonu ili Küre ilçesi kaymakamlık görevini yürüttü.

Son olarak Giresun ili Çamoluk ilçesi Kaymakamlık görevinde iken Cumhurbaşkanlığı’nın 23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı kararı ile İlimiz Vali Yardımcılığına atanmış olup, 04.09.2023 tarihi itibariyle ilimizdeki görevine başlamıştır.

Furkan BERBER, resim öğretmeni Esra Hanım ile evli olup 1 çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Furkan Berber Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum