"Köy evlerimiz muhteşem bir mimarı ile inşa edildi";

"Köy evlerimiz muhteşem bir mimarı ile inşa edildi"

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan ve yerleşime açılan köy evlerinde vatandaşları ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Geleneksel köy yaşamına uygun muhteşem bir mimarı ile inşa edilen köy evlerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi....

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan ile birlikte Kâhta ilçesine bağlı Köseler köyünü ziyaret ederek, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında vatandaşlara sunulan kredi ve hibe desteği ile yapımı tamamlanan76 köy evinin açılışına katıldı. Evleri gezen Vali Varol, vatandaşlara da yeni yuvalarının hayırlı olmasını diledi.


"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"
Vatandaşlarla sohbet eden Vali Varol, "Geleneksel köy yaşamına uygun muhteşem bir mimarı ile inşa edilen Köseler Köyü köy evlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Vatandaşlarımıza yeni yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz. Güle güle otursunlar. İlimiz merkez ve ilçeleri ile köylerimizde hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar gayretli çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum